XVIII Diada dels Bastoners de Sabadell

Acartell1quest any, la Colla de Bastoners de Sabadell celebrem el nostre divuitè aniversari i ho fem organitzant la nostra tradicional Diada. Després de l’èxit de la Diada de l’any passat, durant la qual vam comptar amb la companyia de 6 colles i l’actuació d’AlQuadrat i l’Orquestra Mitjanit, enguany ens hem animat a repetir l’experiència i fer créixer una mica més l’esperit bastoner de la ciutat.

Per fer-ho, hem organitzat un seguit d’activitats que ompliran la plaça Doctor Robert durant tot el dia per a totes les edats. La 18ª Diada començarà a dos quarts de dotze del matí amb un taller obert a petits, mitjans, joves i grans.

A la tarda, cap a dos quart de sis, s’iniciarà el cercavila pels carrers del centre de la ciutat, amb la participació d’unes deu colles vingudes d’arreu de Catalunya. Algunes, com Les Roquetes del Garraf o Terrassa, ho porten fent durant anys, i algunes noves incorporacions com els bastoners del Casc Antic de Barcelona, els de Salou o els de Gavà. A les vuit del vespre tindrà lloc l’actuació final a la plaça Doctor Robert i l’entrega dels records per a les colles convidades.

El final de festa serà un concert que començarà a les deu del vespre amb la participació d’Ovella Xao, un grup debutant de la ciutat; AlQuadrat, amb la frescor del seu nou disc de la gira del #ConnectaTour, i Oques Grasses amb el seu pop desvergonyit.

La 18ª Diada dels Bastoners de Sabadell compta amb la col·laboració de la cervesa Moritz, de les fruiteries SuperVerd, i de tot un seguit de botigues i comerços de la ciutat que podeu distingir per la presència d’un adhesiu col·laborador a la seva entrada.

Des de la colla, estem buscant voluntaris que ens ajudin al llarg de tota la jornada per tal de tirar endavant la Diada, i que es poden apuntar a través d’un enllaç que trobaran a la nostra web bastonersdesabadell.cat.

Les característiques d’aquesta Diada són un repte per a l’entitat, ja que serà l’esdeveniment més gran que haurem organitzat fins a dia d’avui. Si aquesta té èxit, la colla és planteja acollir en un parell d’anys la Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, que aplegaria a Sabadell més de 2000 bastoners i bastoneres d’arreu del país.