VALORACIÓ FESTA MAJOR 2013

Un cop passada la Festa Major i ben contents de la gran participació de la colla en aquesta, fem un breu resum i fem una crida perquè ens ajudeu a cercar fotografies i vídeos d’aquests dies.

El dijous dia 4 de setembre, la colla va participar com cada any a l’Animalada, un cercavila nocturn d’obertura de la Festa Major, acompanyats per altres colles populars de la ciutat. De moment, tan sols tenim un petit vídeo que ens van fer del “Hey!” davant del Balboa.

HEY! al Balboa (Animalada 2013)

El dia 5 va tenir lloc el Ball del Rodet, on van participar una trentena d’infants i tres adults. El guanyador va ser Iñaki Sevilla, amb 60 voltes de Rodet. En el ball van dansar vora 150 persones, tot i que la plaça estava plena de gom a gom.

El dissabte 6 de setembre la pluja va obligar a suspendre el cercavila. tot i així, cap a les set de la tarda, quan va deixar de ploure, els Bastoners de Sabadell i totes les colles de Gegants de la ciutat van poder reactivar l’activitat a la plaça Sant Roc.

El diumenge vam ser convidats per l’entitat germana La Sèpia Verda a ballar dins el recinde de les Barraques. A les 01.30h la colla jove va fer gaudir el públic amb quatre dels seus balls, que va rebre amb eufòria l’actuació. Des de la colla volem donar les gràcies a la gent de la Sèpia per obrir-nos aquest espai i fer-nos participar de les Barraques.