Els Bastoners de Sabadell, amb la marató de donats de sang!

donar sangEl Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell, l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental i la Creu Roja de Sabadell, torna a organitzar la Marató de Donació de Sang de Sabadell.

Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre municipi. Edició rere edició hem pogut veure com activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Sabadell, volem iniciar una nova edició aquest 2014, la 11a Marató! Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dimarts 1 d’abril de 2014, de 9 a 14h i de 16 a 21h, es podran realitzar donacions al Casal Pere Quart.

Enguany, els Bastoners de Sabadell ens afegim a aquesta jornada solidària organitzant un taller de ball de bastons al vespre, de 20h de 21h. No deixeu de venir!

La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.