BASTONS REIVINDICATIUS A MOIÀ I A LES FESTES DE LA MERCÈ DE BARCELONA

El passat diumenge 24 de setembre, la Colla va posar tota la seva energia per fer front a dues ballades!

El matí vam voler ser presents a la tradicional Diada dels Bastoners de Moià, que ens van preparar un bon esmorzar i on vam voler començar a mostrar la nostra reivindicació a favor de la llibertat d’expressió.

 

Al migdia, la Colla de Bastoners de Sabadell va agafar embranzida per ser present a la Festa Major de Barcelona convidada per la Coordinadora de Gegants de Barcelona. Entre gegants i gegants… una bona colla de bastoners amb domassos on es llegia  “DEMOCRÀCIA”, “Votem per ser lliures” o “Si no hi vas, ells guanyen” vam recórrer durant dues hores el centre de Barcelona envoltats de una gran multitud de persones! Ens vam sentir molt acollits i emocionats durant tot el recorregut. Va ser molt impressionant veure com el públic demanava balls de bastons al seu davant i sentir “ohhhh” de desil·lusió ens els moments en què havíem de caminar perquè així ho demanava el ritme del cercavila.

En arribar a la Plaça Catalunya, la colla, com totes les altres, va fer una ofrena de condol pels actes terroristes de les Rambles de Barcelona el passat 17 d’agost de 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’entrada a la plaça de l’Ajuntament va ser molt emotiva i no vam poder estar-nos de fer-nos una foto de record a l’entrada!

Moltes gràcies, Barcelona i Moià!

Aquí teniu la notícia del NacióDigitalSabadell!

“Els Bastoners de Sabadell actuen per la Mercè de Barcelona”